ZF 24

Allianz-Ţiriac Pensii schimbă CEO după 7 luni: în locul Cristinei Nicolescu vine Virgil Ichim

Allianz-Ţiriac Pensii schimbă CEO după 7 luni: în...

Autor: Anelis Baciu

06.03.2019, 14:53 148

Allianz-Ţiriac Pensii Private, al doilea cel mai mare administrator de pensii private din piaţa locală, l-a numit în funcţia de director general pe Virgil Ichim, care anterior a ocupat de divizia de asigurari de viaţă şi sănătate din cadrul asigurătrului Allianz-Ţiriac. Numirea a fost aprobată deja de ASF.

Schimbarea directorul general al Allianz-Ţiriac Pensii Private este suprinzătoare şi vine la doar şapte luni de la numirea Cristinei Nicolescu la conducerea administratorului. Cristina Nicolescu a preluat o altă funcţie de conducere în cadrul companiei locale de asigurări a Allianz. Ea preluase şefia diviziei de pensii private după plecarea lui Iulius Postolache.

Pe segementul pensiilor private obligatorii Pilonul II Allianz-Ţiriac Pensii are active de circa 10 miliarde de lei active şi 1,5 mi­lioane de participanţi. Allianz-Ţiriac Pensii este controlat de grupul german Allianz (acţionar majo­ri­tar) împreună cu omul de afaceri Ion Ţiriac.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO