ZF 24

Alina Timofti, Partener NNDKP: Există o discrepanţă între ce implementează factorii de decizie şi aşteptările mediului de afaceri

Videoconferinţa Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România 2020

Alina Timofti, Partener NNDKP: Există o discrepanţă...

Autor: Ramona Cornea

25.06.2020, 12:42 173

Alina Timofti, partener în cadrul casei de avocatură NNDKP, afirmă că există o discrepanţă între ce implementează factorii de decizie din economia locală şi aşteptările mediului de afaceri.

”Nu am văzut o personalizare a măsurilor care să ţină cont de produsele locale. Există o discrepanţă între ce implementează factorii de decizie şi aşteptările mediului de afaceri. Aşteptările sunt în două zone – în investiţii şi în cea de modernizare a administraţiei publice, modernizarea şi digitalizarea ANAF-ului, în mod specific. Digitalizarea ANAF va avea un impact semnificativ asupra incasărilor la bugetul de stat, practic va aduce bani. Este un lucru de care noi avem nevoie şi fără de care nu putem merge mai departe”, a spus Alina Timofti în cadrul videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România 2020.

Ce a mai declarat Alina Timofti:

·         Genul acesta de măsuri precum interzicerea exportului pot fi aplicate din punct de vedere legal pe perioade determinate, pentru a asiguta o siguranţă spitalelor şi aşa mai departe. Pe industria farmaceutică nu au fost măsuri extreme.

·         Inclusiv în materie de politică fiscală, România nu inventează foarte mult.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO