ZF 24

Alertă de coronavirus la Guvernul României. Gabriela Firea: Este suspect fiul bucătăresei

Alertă de coronavirus la Guvernul României. Gabriela...

Autor: Departamentul Social

09.03.2020, 10:40 751

Fiul bucătăresei de la Guvernul României este suspect de infecţie cu noul coronavirus, a declarat, luni, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a spus că femeia făcea mâncare pentru angajaţii Guvernului şi pentru demnitari.

„Este suspect băiatul unei doamne bucătărese de la Guvernul României. Vă daţi seama ce impact. Pentru că doamna bucătăreasă a fost în bucătărie, nu cred că a avut mijloace de protecţie decât cele normale, nu ceva special şi a pregătit mâncarea pentru angajaţii Guvernului şi pentru demnitari”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta consideră, în acest context, că nu este de părerea că situaţia impune relaxare, ci mai degrabă acţiune, pentru limitarea răpândirii coronavirusului.

„Nu cred că trebuie să le dăm crezare celor care spun să fim foarte relaxaţi şi foarte liniştiţi. Nu trebuie să ne panicăm, nu trebuie să creăm psihoze nu trebuie să fim fatalişti, dar sub nicio formă nu cred că este de condamnat faptul că vrem să luăm măsuri”, a mai spus Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO