ZF 24

Al optulea pacient infectat cu Covid-19 va fi internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova

Al optulea pacient infectat cu Covid-19 va fi internat la...

Autor: Departamentul Social

06.03.2020, 14:51 107

Al optulea pacient infectat cu virusul Covid-19, un bărbat de 51 de ani din Olt, va fi internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, au anunţat reprezentanţii Grupului de comunicare strategică.

Autorităţile au transmis că al optulea pacient din România, confirmat cu noul coronavirus, este un bărbat de 51 de ani, nu o femeie, cum anunţaseră anterior.

Acesta a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, confirmat cu virusul Covid-19, fiind contact direct al acestuia.

„Bărbatul nu prezintă simptome specifice, se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie şi va fi internat la Spitalul de boli infecţioase din Craiova”, potrivit Grupului de comunicare strategică.

Acesta este al optulea caz de infecţie de cu noul coronavirus înregistrat în România. Trei dintre pacienţii diagnosticaţi au fost declaraţi vindecaţi, după ce două teste, efectuate succesiv în timp de 24 de ore, au ieşit negative.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO