ZF 24

Al doilea hipermarket inchis la Braila: PIC renunta la magazin din cauza scaderii drastice in vanzari

07.10.2009, 19:28 142

Reteaua de hipermarketuri PIC, detinuta de oamenii de afaceriIlie si Cornel Penescu din Pitesti, a inchis hipermarketul dinBraila pe care l-a deschis in 2007, din cauza scaderii vanzarilor.In urma cu cateva luni a fost inchis centrul comercial Armonia dinacelasi oras, reteaua Carrefour fiind astfel nevoita sa renunte launa din cele doua locatii ale sale din Braila.

"Ca urmare a implementarii procesului de restructurare si incontextul scaderii drastice a vanzarilor, actionariatul PIC a decisinchiderea magazinului din Braila", au declarat reprezentantii PicGroup.

Acesta este primul magazin inchis de retea de la intrarea inrestructurare a companiei care opereaza unitatile PIC. FratiiPenescu raman astfel cu patru hipermarketuri operationale, inprimul an in care se lovesc de probleme de lichiditati generate descaderi drastice in vanzari pe fondul temperarii consumului.

"Compania noastra va sprijini persoanele disponibilizate pentrua-si gasi un alt loc de munca, oferind ajutor la intocmirea CV-uluisi furnizand liste ale firmelor de recrutare din Braila", auprecizat reprezentantii PIC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO