ZF 24

Al doilea fond bulgar de investitii interesat de piata romaneasca

31.08.2006, 15:12 16

Fondul bulgar de investitii Advance Eastern Europe, detinut de Karoll Capital Management, si-a anuntat intentia de a investi pe pietele de capital din Bulgaria, Romania, Croatia, Serbia, Rusia si Ucraina, potrivit Dnevnik News.
Anuntul a fost facut ieri, dupa ce fondul a primit licenta de functionare de la Comisia de Supraveghere Financiara, autoritatea bursiera din Bulgaria. Reprezentantii fondului au spus ca vor sa investeasca aproximativ 75% din portofoliul in Europa de Est, pe piatele de capital din .
Karoll Capital Management mai detine fondul deschis de investitii Advance Invest din Bulgaria, care la inceputul acestei luni a achizitionat actiuni emise de Flamingo International in valoare de 177.957 leva (circa 89.000 de euro), reprezentand 1,03% din activele sale. De asemenea, luna trecuta, Advance Invest a investit 178.694 leva (aproximativ 89.000 de euro) in compania Turbomecanica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO