ZF 24

Akcent Development, dezvoltator imobiliar deţinut de antreprenorul Alin Niculae, omul din spatele Oscar Downstream, a atras noi chiriaşi pentru clădirea Eminescu Offices, care a ajuns la un grad de ocupare de 70%

Akcent Development, dezvoltator imobiliar deţinut de...

Autor: Roxana Rosu

29.05.2023, 11:16 1959

Akcent Development, parte a grupului antreprenorial românesc Alfa Group, înfiinţat de Alin Niculae, a semnat în ultimele luni o serie de contracte de închiriere pentru clădirea de birouri Eminescu Offices, care a ajuns la un grad de ocupare de 70%, a anunţat compania.

Dezvoltatorul imobiliar are peste 20 de ani de prezenţă pe piaţa din Capitală, atât pe segmentul de cladiri de birouri, cât şi rezidenţiale, şi a anunţat investiţii de 300 de milioane de euro în piaţa rezidenţială pentru următorii ani.

„Într-o perioadă de timp în care tranzacţiile pe piaţa de birouri nu au fost la cotele cele mai dorite, Akcent Development a dat dovadă de flexibilitate şi a atras clienţi valoroşi, pentru că a venit întotdeauna în întâmpinarea solicitărilor acestora. De asemenea, considerăm că nu am câştigat nişte chiriaşi cu afaceri solide, ci am atras nişte parteneri de afaceri pe termen lung. Consider că acest lucru a fost posibil şi datorită faptului că Eminescu Offices este, prin natura sa, o clădire cu un grad mare de flexibilitate şi adaptabilitate.”, a declarat Laurenţiu Afrăsine, CEO Akcent Development.

Printre noii chiriaşi se numără Elmet International, companie care produce şi integrează sisteme terestre defensive, Phoenix Media, companie românească de publicitate digitală outdoor, şi R-GOL, reţea de magazine de articole sportive din Polonia, care va deschide un magazin la parterul clădirii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO