ZF 24

Agenţia de turism Cocktail Holidays şi-a majorat vânzările cu 10% în 2017. „Destinaţia Tenerife a avut un grad de ocupare de 98%“

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Simona Tatu

23.01.2018, 11:56 459

Agenţia de turism Cocktail Holidays a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior.

Compania specializată în vacanţe de tip charter, circuite şi programe de seniori estimează pentru anul în curs pastrarea trendului de creştere înregistrat în ultimii an, vizând un avans de 15% pentru 2018.

Cocktail Holidays a deservit anul trecut un număr de peste 23.000 de turişti, în creştere cu 10% faţă de 2016.

Cele mai solicitate destinaţii operate cu zboruri charter au fost Sharm El Sheikh (Egipt), Tenerife (Spania) şi insulele Zakynthos şi Creta-Chania (Grecia). Turiştii au ales cel mai des hotelurile de patru şi cinci stele ori pe cele cu facilităţi SPA sau all inclusive. Un sejur de şapte nopţi în Grecia a costat în medie 470 de euro/persoană, în Turcia 530 de euro/persoană, iar pentru Spania 610 euro/persoană.

“Anul trecut am reluat destinaţia Sharm El Sheikh, pentru care am oferit vacanţe cu zbor de tip charter în primăvară, dar şi în perioada sărbătorilor de iarnă. Destinaţia Tenerife a avut un grad de ocupare de 98%. Cele două au fost destinaţiile noastre vedetă”, a spus Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Pentru 2018, agenţia de turism mizează în continuare pe Sharm El Sheikh şi Tenerife, dar şi pe destinaţii precum Croaţia, Spania, Grecia, Turcia şi Muntenegru. Acestea fiind şi cele mai solicitate destinaţii în perioada Early Booking, conform reprezentanţilor companiei.

Agenţia de turism oferă circuite de cel puţin opt zile în SUA, Iordania, Brazilia şi Singapore, cu tarife care pornesc de la 850 de euro/persoană.

Prompt Service Travel Company activează de 25 de ani pe piaţa vacanţelor şi este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Cocktail Holidays este brandul turistic al companiei, lansat în urmă cu 11 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO