ZF 24

AFI Europe dezvolta un proiect imobiliar de 290 mil. euro la Arad

20.02.2008, 14:40 27

AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments (AFI), va investi peste 290 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar la Arad, acesta urmand sa cuprinda un mall, cladiri de birouri si locuinte, au declarat agentiei Mediafax surse din piata de profil.

Dezvoltatorii proiectului au anuntat astazi valoarea investitiei si tipurile de spatii construite, fara a preciza insa locatia.

Cel mai important proiect al AFI Europe in Romania este Cotroceni Park, amplasat in Bucuresti. Divizia grupului israelian a anuntat, saptamana trecuta, ca Hypo Real Estate Bank va finanta proiectul - a carui denumire a fost schimbata in AFI Palace Bucharest - cu 234 de milioane de euro, reprezentand circa 80% din valoarea de investitie, estimata la 280-300 de milioane de euro.

Cand va fi finalizat, AFI Palace Bucharest va fi cel mai mare mall din Romania. In al doua etapa a proiectului dezvoltat in zona Bulevardului Timisoara, AFI intentioneaza sa construiasca cinci cladiri de birouri.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO