ZF 24

Afaceri la început de drum. Familia Călin produce 2.000 de litri de horincă anual în propria distilărie din Cămărzana, judeţul Satu Mare

Afaceri la început de drum. Familia Călin produce 2.000...

Autor: Florentina Niţu

24.02.2020, 19:45 574

♦ Horinca e denumirea regională folosită pentru ţuică şi pălincă exclusiv în Maramureş şi în unele părţi ale Ţării Oaşului.

Cămărzana Călin SRL, o mică afacere de familie din judeţul Satu Mare, dezvoltată de familia Călin în urmă cu 14 ani, produce 2.000 de litri de horincă anual în pro­pria dis­ti­lă­ri­e din loca­li­ta­tea Că­măr­zana şi îşi pro­pune ca din toam­na anu­lui 20­20 să vândă pro­ducţia în toată ţara sub brandul Horincă de Cămărzana.

„Povestea a fost iniţiată de tatăl meu, iar eu am preluat businessul de cu­rând şi vreau să duc mai departe po­ves­tea. (…) Avem o mică distilărie un­de producem anual 2.000 de litri de ho­rin­că şi sper ca din toamnă să re­înce­pem vânzările“, spune Simion Că­lin, admi­nis­tratorul Cămărzana Călin SRL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO