ZF 24

Adrian Sarbu, CME: Putem continua procesul mutarii capacitatilor de productie din Vest in Est

20.01.2010, 10:38 21

"Din pacate, tarile din regiune nu au avut guverne care sa ajuteeconomia sa traverseze criza. Multe companii au murit si odata cuele si speranta ca antreprenoriatul poate avea succes. Avem insa uncost al fortei de munca mai bun si pe aceasta baza va continuaprocesul mutarii capacitatilor de productie din Vest in Est", adeclarat Adrian Sarbu, directorul executiv (CEO) si presedinteleCME, grup care are incasari de aproape un miliard de dolari dinEst.

El aminteste ca industria media din regiune a avut inainte decriza cresteri anuale si de 40%, ceea ce era de neconceput in Vest."Anul trecut afacerile au cazut, dar acum vom reporni. Regiunea vamerge spre o convergenta normala mai rapida decat se crede si faraalternante de suisuri si coborasuri", a precizat Sarbu, care esteromanul ce detine cea mai inalta pozitie executiva intr-o companiestraina. In Romania el detine printre alte active media si ZiarulFinanciar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO