ZF 24

Adrian Mutu a fost suspendat 9 luni

Adrian Mutu a fost suspendat 9 luni
19.04.2010, 15:43 50

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat noualuni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului OlimpicItalian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, aanuntat, luni, agentia Ansa, citata de Mediafax.

Adrian Mutu a fost audiat, luni, la tribunalul antidoping de laRoma de presedintele tribunalului Francesco Plotino si deprocurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), EttoreTori.

Mutu a fost asistat de avocatii sai Antonio D'Avirro si PaoloRodella si i-a avut ca martori-specialisti pe profesorul AlessandroMugelli si doctorul Massimiliano Pieraccini. In schimb, nu a fostprezent niciun oficial de la Fiorentina.

CONI a anuntat, la 28 ianuarie 2010, ca atacantul echipeiFiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramina inurma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciulcu Bari, din campionatul Italiei. A doua zi, CONI a precizat caMutu a fost pozitiv si la controlul antipoding facut dupa meciul cuLazio, care a avut loc in 20 ianuarie, in Cupa Italiei, iarsubstanta interzisa a fost tot sibutramina. Despre decizia de supendare a luiMutu cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO