ZF 24

Adevarul: Designerii de la Dacia, in pana de inspiratie

26.06.2008, 09:06 16

Chiar daca initial lansarea era prevazuta pentru anul viitor, Dacia va incepe de la 1 iulie productia variantei facelift a Logan Sedan, aminteste Adevarul.

Succesul comercial inregistrat de actuala versiune de Logan nu putea sa ramana fara urmari, multi dintre romani visand la un model restilizat de vreo jumatate de an. Multi comentatori ai pietei auto spun ca momentul lansarii noii variante este strans legat de inceperea comercializarii noului model Dacia Sandero. Noua varianta de Logan Sedan a fost fabricata in cateva exemplare, aflate in teste in curtea uzinei Dacia de la Mioveni.

Presedintele aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a anuntat inca de la Salonul Auto de la Paris din 2006 ca o noua generatie Logan ar putea intra pe piata cel mai devreme in 2009. Conducerea companiei nu a mai avut rabdare si a "aruncat" pe piata noul Logan mai devreme cu aproape jumatate de an. Detalii pe www.adevarul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO