ZF 24

Adevarul: Clanul mafiot al lui Bahaian a lovit si la Galati

17.01.2010, 13:19 439

Garda Financiara Galati a trecut la controlul SC DEZMEMBRARIIMPEX SRL Galati, societate care, pana la data de 23 aprilie 2004,a fost administrata de Valentin Slepag, unul dintre locotenentiilui Sergiu Bahaian, informeaza Adevarul.

Ulterior acestei date, administratorul firmei a fost KerteszIstvan, din Vulcan, judetul Hunedoara.

Verificarile de la Galati au fost initiate ca urmare a uneisolicitari transmise de Comisariatul Regional Constanta al GarziiFinanciare. Erau vizate realitatea si legalitatea tranzactiilordintre SC DEZMEMBRARI IMPEX SRL Galati si SC REXACTIV SRLBucuresti, tranzactii care se refereau la livrarea de catresocietatea din Galati a cantitatii de 3.000 tone de tabla laminatala cald destinata exportului, marfa in valoare totala de peste 61miliarde lei.
Prima surpriza a fost ca firma galateana nu functiona la sediulsocial declarat.

In urma controlului s-a demonstrat ca relatiile comercialedintre societatea galateana si cele din Constanta si Bucuresti nuau fost deloc ortodoxe. Mai mult, s-a ajuns la concluzia ca SCDEZMEMBRARI IMPEX SRL Galati este, clar, o societate constituita siutilizata cu scopul vadit de a se sustrage si de a nu plati taxelesi impozitele datorate bugetului de stat.

Valentin Slepag este unul dintre locotenentii lui SergiuBahaian, cel care ar fi ordonat asasinarea a cel putin patrupersoane cu care ar fi muncit.

Mai multe despre ancheta desfasurata la Galaticititi pe www.adevarul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO