ZF 24

Acum este momentul sa va cumparati o insula!

Acum este momentul sa va cumparati o insula!
07.05.2009, 16:00 28

Visezi sa detii o insula tropicala? Mai multe insule australiene din Marea Bariera de Corali sunt oferite spre vanzare, si ca urmare a recesiunii, pretul lor este net inferior celui obisnuit, scrie agentia de presa Thomson Reuters.

Agentia imobiliara globala Coldwell Banker, cu subsidiara sa Capricorn Coast, ofera spre vanzare 9 insule in zona Marii Bariere de Corali, unele dotate cu vile de lux si alte facilitati, ale caror preturi variaza intre 962.000 dolari si 67 mil. dolari.

Pretul uneia dintre insulele oferite, Long Island, a fost redus cu 42%, de la 6,5 mil. dolari australieni. Pretul altora este cam la jumatate fata de cat valorau in urma cu un an.

“Preturile Insulelor a scazut semnificativ, si acest lucru este o reflectare a situatiei economiei globale,” a spus Richard Vanhoff, agent imobiliar. “Vanzatorii sunt realisti, daca au decis sa vanda, se aliniaza trendului pietei si valorilor ei”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO