ZF 24

Actionarii Terapia-Ranbaxy vor sa vanda un teren de 10 ha din Cluj si sa imprumute 25 mil. euro

18.06.2007, 18:44 18

Actionarii producatorului de medicamente Terapia-Ranbaxy Cluj-Napoca au aprobat, in cadrul ultimei adunari generale, vanzarea unei suprafete de teren de pana la zece hectare si contractarea unui credit de 25 milioane euro, potrivit unui anunt al firmei.
Astfel, producatorul intentioneaza sa vanda pana la zece hectare de teren, impreuna cu cladirile, amenajarile si utilitatile existente.
Totodata, actionarii companiei au aprobat, la adunarea generala din 22 mai, contractarea unui credit de 25 milioane euro, care va fi garantat cu bunuri mobile si imobile, aflate in proprietatea firmei.
In acest an, compania din Cluj-Napoca are in plan investitii de 10 mil. de dolari (circa 7, 5 mil. euro)pentru continuarea dezvoltarii, cercetarii si mentinerii standardelor la unitatea de productie de medicamente, printre proiecte numarandu-se si extinderea clinicii aferente centrului de bioechivalenta. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO