ZF 24

Achiziţie istorică în L.A: Brian Adams, CEO-ul Coinbase, a achiziţionat o reşedinţă în valoare de 133 de milioane de dolari

Achiziţie istorică în L.A: Brian Adams, CEO-ul...

Autor: Andrei Şerbănescu

09.01.2022, 21:27 4465

Directorul executiv al Coinbase, Brian Armstrong, este cumpărătorul unei proprietăţi din Los Angeles de 133 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal. Tranzacţia, care s-a încheiat în decembrie, este una dintre cele mai scumpe vânzări de case unifamiliale realizate vreodată în zona L.A.

Coinbase este cel mai mare schimb de criptomonede din Statele Unite şi prima companie importantă axată pe criptomonede care a devenit publică, Armstrong fiind cel mai recent dintr-un şir de directori majori de criptomonede care au achiziţionat case semnificative pe pieţele de lux din SUA în ultimele luni. Jonathan Yantis, co-fondatorul blockchain-ului NFT Worldwide Asset eXchange, a achiziţionat recent o proprietate în afara oraşului Denver pentru 12,5 milioane de dolari.

Proprietatea Bel-Air a fost deţinută anterior de fiica moştenitorului miliardarului Seagram, Charles Bronfman, a informat The Wall Street Journal. La momentul vânzării din 2018, proprietatea se întindea pe aproximativ 1,8 hectare şi includea un conac în stil minimalist, proiectat de arhitectul britanic John Pawson, precum şi o pensiune cu cinci dormitoare, proiectată de Paul Williams.

Armstrong, un pasionat de bitcoin timpuriu, a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume la începutul acestui an, când Coinbase a devenit public în aprilie, a raportat The Wall Street Journal.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO