ZF 24

Achieve Global: Executivii romani au trecut peste stadiul de tartori

09.11.2008, 17:00 18

Managerii companiilor de training considerau pana acum cativa ani ca poseda suficiente calitati pentru a comanda trainerilor sa tina cursuri de formare profesionala asa cum credeau ei ca este eficient. Lucrurile au evoluat in bine, iar managerii au devenit mai receptivi si mai deschisi spre performanta, spun reprezentantii Achieve Global, divizia de training a United Business Development (UBD).

”Pana acum 2-3 ani, managerii erau un fel de tartori care comandau trainerului cum sa livreze cursurile de pregatire. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar executivii romani au trecut peste acest stadiu. Infuzia de multinationale de pe piata locala a schimbat si mentalitatea angajatorilor autohtoni care au inceput sa constientize ca fara training, angajatii lor nu pot fi suficient de pregatiti”, afirma Diana Rosetka, business unit manager al Achieve Global.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, ce efecte a avut schimbarea de mentalitate a managerilor si cum trebuie sa fie trainingul pentru a fi eficient.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO