ZF 24

6 moduri inedite de a refolosi zaţul de cafea

6 moduri inedite de a refolosi zaţul de cafea

Autor: Cristina Brucker

16.02.2015, 10:46 756

Dacă tot obişnuieşti să bei cafea în fiecare dimineaţă, de ce să nu "reciclezi" zaţul de cafea? Nici nu ai idee cât de folositor poate să-ţi fie!

Cafeaua măcinată şi implicit zaţul de cafea are mai multe utilizări decât aceea de a produce cafea lichidă. Pot fi folosite ca exfoliant pentru piele, odorizant pentru frigider sau pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute, pentru grădinărit, ca insecticide sau ca produse pentru îngrijirea animalelor de companie.

Iată cum poţi refolosi zaţul de cafea: 

1. Scrub pentru corp - Masarea pielii cu zaţ de cafea pare o glumă, dar în realitate este o idee foarte bună. Amestecaţi ulei de măsline, vitamina E uleioasă sau ulei de jojoba cu zaţul de cafea şi masaţi pielea. Sau orice ulei natural aveţi la îndemână. Zaţul de cafea tonifică pielea prin îndepărtarea celulelor moarte şi stimularea producţiei de noi celule, rezultatul fiind o piele mai frumoasă şi mai catifelată. 

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO