ZF 24

200 cele mai puternice femei din business, prezentate de BUSINESS MAGAZIN

200 cele mai puternice femei din business, prezentate de...
30.03.2015, 09:00 824

BUSINESS MAGAZIN a lansat cea de-a patra ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri românesc, în 2015. Cititorii pot descoperi poveştile celor mai importante 200 de femei din corporaţii şi din antreprenoriat, selectate din domenii de top ale economiei.

Cele 200 de femei prezentate în catalog au vârste cuprinse între 27 şi 77 de ani şi se pot lăuda cu evoluţii spectaculoase în carieră, eforturile lor concretizându-se în afaceri construite sau ridicate la ordinul milioanelor de euro. Doamnele alese de BUSINESS MAGAZIN au reuşit să se impună în sectoare puternice ale economiei româneşti, de la servicii financiare şi tehnologie la industrie şi consum.

Pentru a realiza acest catalog, echipa BUSINESS MAGAZIN a luat în calcul o serie de criterii de selecţie: valoarea afacerii, notorietatea, gradul de implicare socială şi polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise).

Lista cu cele 200 de doamne este finalul unui proces de deliberare, care a presupus nu numai prezentarea unor nume care contează cu adevărat în businessul local, dar şi realizarea unui pariu cu viitorul. Multe dintre doamnele apărute în ediţiile trecute ale catalogului au devenit expatriate, fiind promovate în afara ţării, multe antreprenoare au depăşit etapa romantică a businessului şi au devenit femei de afaceri în toată puterea cuvântului, la fel cum multe dintre ele au reuşit să păstreze business-ul în formă, în forţăşi acordat cu piaţa”, a explicat Iuliana Roibu, redactor şef-adjunct BUSINESS MAGAZIN.

Potrivit analizei echipei săptămânalului de business, numărul femeilor din mediul de afaceri românesc este tot mai mare de la an la an, iar notorietatea şi aprecierea de care se bucură nu sunt altceva decât recunoaşterea valorii la purtător, un simbol sprijinit constant de BUSINESS MAGAZIN.  

Catalogul este oferit gratuit abonaţilor BUSINESS MAGAZIN. De asemenea, el poate fi comandat online de pe Businessmagazin.ro, la preţul de 50 de lei / exemplar.

200 cele mai puternice femei din business a apărut pe piaţă alături de cea mai recentă ediţie a săptămânalului BUSINESS MAGAZIN, care prezintă într-un cover story special misterele dobânzii de 8.000%. Cititorii pot afla şi povestea antreprenorului din fruntea unui milion de microbişti sau strategia de a ajunge la 100 de milioane de euro în doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO