ZF 24

20 de recomandări pentru o carieră de succes până la 35 de ani

20 de recomandări pentru o carieră de succes până la...

Autor: ONE ONE

24.01.2015, 09:48 2882

Ne dorim cu toţii flexibilitate şi independenţă în încercarea de a ne construi propriul drum, pentru ca în final să facem ceea ce iubim cu adevărat. Suntem, totodată, cei mai buni atunci când vine vorba de a NU ne stabili priorităţi şi termene legate de carieră.

Însă, pentru a putea obţine flexibilitate şi independenţă personală în ceea ce priveşte cariera, există câţiva paşi esenţiali pe care ar trebui să-i urmezi cât mai curând posibil. Amânările şi pretextele de tot felul nu te vor ajuta să ai parte de un viitor profesional strălucit, ci dimpotrivă, te vor face să stagnezi profesional în loc să-ţi uşureze viaţa. 

Iată, aşadar, 20 de sugestii care vor avea cu siguranţă un impact pozitiv asupra carierei tale:

1. Stabileşte un obiectiv - Evident, acesta se va schimba în timp, însă nu trebuie să eziţi niciodată atunci când eşti întrebat ''cu ce te ocupi?''. Absolut niciodată! De fapt, ar trebui să fii atât de bun(ă) în ceea ce faci încât să nu-i faci pe oameni să uite cu ce te ocupi, mai ales că este extrem de importantă imaginea pe care o transmiţi oamenilor în ceea ce priveşte viaţa profesională. 

2. Descoperă o super-putere - Sau, cu alte cuvinte, ce ştii să faci cel mai bine, lucrul la care eşti cu adevărat grozav. 

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO