ZF 24

1.000 de oameni vor picheta zilnic Guvernul si Presedintia, in 19 mai vor fi 40.000 de oameni

10.05.2010, 16:33 16

Presedintele Confederatiei National Sindicale "Cartel Alfa",Bogdan Hossu, a declarat luni ca la actiunile de pichetare asediilor Guvernului si Presedintiei vor participa zilnicaproximativ 1.000 de persoane, iar la mitingul din 19 mai suntasteptati 40.000 de oameni in Piata Victoriei, informeaza Mediafax.

Bogdan Hossu a spus ca decizia privind declansare greveigenerale, incepand cu 25 mai, trebuie discutata cu toti liderii desindicat, pentu ca pentru zilele de greva nu se platesc salarii,ceea ce ar putea insemna un ajutor dat Guvernului si inca odiminuare a veniturilor bugetarilor.

"Aceasta masura va trebui rediscutata cu toti liderii", aprecizat presedintele CNS "Cartel Alfa".

Liderul "Cartel Alfa" a precizat ca sindicalistii vor hotaridupa mitingul din 19 mai daca vor recurge la o greva generala "sauo miscare de strada asemanatoare celei din Grecia", respectiv oiesire regulata si blocarea Pietei Victoriei permanent in fiecarezi. Cititi mai multe despre declaratiile lui Bogdan Hossu cu privire lamiscarile sindicale din perioada urmatoare pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO