ZF 24 de ani

Petru Ştefănuţ, director general al TTS, despre anul 2021

23.11.2022, 12:06

Societatea TTS (Transport Trade Services) S.A., fondată de Mircea Mihăilescu,  în cel de-al XXIV-lea an de activitate,  în iunie 2021, a finalizat cu succes procesul de listare a acţiunilor la Bursa de Valori Bucureşti.

În istoria sa de un sfert de veac, TTS  a trecut cu bine momentele dificile şi a avut multe realizări, dar listarea la BVB are o semnificaţie deosebită, pentru fondatori, pentru investitori, pentru piaţa noastră de capital.

Echipa de conducere a învăţat neîncetat şi la experienţa profesională dobândită în economia centralizată a adăugat tot ceea ce economia de piaţa liberă putea oferi, investiţii, finanţare, achiziţii, tehnologie, guvernanţa corporativă.

TTS şi filialele sale reprezintă o construcţie solidă de logistică specializată pentru activitatea de operare portuară maritimă, operare în porturile fluviale şi transport de marfă pe Dunăre. TTS este cunoscut în plan european, fiind prezentă prin servciile oferite companiilor din ţările riverane Dunării, din Germania până în portul Constanţa.

Prezenţa acţiunilor TTS pe BVB ne bucură pentru că este un succes al capitalului autohton.

ZF ne-a fost alături, a prezentat realizările din domeniul transportului fluvial, iar cu ocazia listării a sprijinit piaţa de capital, a susţinut comunicarea cu cititorii ziarului cu investitorii.

 


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022