ZF 24 de ani

Catălin Vicol, Director General Biofarm, despre anul 2021

23.11.2022, 11:12

Anul 2021 este un an de referinţă în istoria Biofarm, atât prin simbolistica sa de an al Centenarului, cât şi prin prisma evenimentelor prin care Biofarm a marcat această sărbătoare.

Suntem unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa farmaceutică locală şi am sărbătorit anul trecut 100 de ani de activitate neîntreruptă. Cu această ocazie, am inaugurat una dintre cele mai moderne fabrici de medicamente din ţară şi am lansat Biofen Extra, combinaţie de paracetamol şi ibuprofen, una dintre cele mai mari categorii CHC - managementul durerii.

Progresul pe care l-am celebrat în 2021 ne arată o dată în plus că experienţa şi dedicarea nu rămân niciodată nerăsplătite şi ne dă puterea şi încrederea de a privi spre viitor cu optimism şi cu idealuri înalte. Ne-am propus ca în următorii cinci ani să ne dublăm cifra de afaceri şi să ne concentrăm şi mai mult pe zona de exporturi.

Oricât ne-am dori să ştergem cu buretele acea perioadă, nu putem lăsa deoparte pandemia şi efectele pe care aceasta le-a avut asupra companiilor indiferent de domeniul de activitate. Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 24 de ani, Ziarul Financiar a fost sursa de informare principală pentru mediul de business pe perioada pandemiei, iar modul în care ZF a adresat această perioadă cu toate aspectele sale a reprezentat şi pentru noi un punct de sprijin.

În ciuda tuturor obstacolelor, Biofarm a continuat investiţiile şi pe perioada pandemiei. Am reuşit să ne adaptăm rapid noului context, să regândim strategiile interne, să accelerăm digitalizarea şi să învăţăm o dată în plus cât de important este să fim deschişi spre schimbare.

24 de ani este o vârstă frumoasă. În 24 de ani adunăm multă experienţă, dată atât de momentele de glorie, cât şi de întâmplările mai puţin fericite. Atât victoriile, cât şi eşecurile sunt parte din vieţile oamenilor şi ale companiilor deopotrivă şi luate împreună ne arată calea cea mai bună spre performanţă.


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022