ZF 20 de ani

De 20 de ani scriem viitorul. Pentru business

22.10.2018, 00:03 Autor: Dana Ciriperu

Ziarul Financiar începe astăzi o campanie editorială pentru a marca 20 de ani de la primul număr în ediţie tipărită al publicaţiei. Campania este susţinută de Mastercard.

De astăzi şi până în 16 noiembrie (când ZF aniversează 20 de ani de la prima ediţie tipărită), în pagina 6 a ziarului veţi găsi câte o poveste despre cel mai important eveniment al fiecărui an începând din 1998, dar şi un articol despre cum ar putea să arate România peste alţi 20 de ani în viziunea celor mai importanţi oameni din businessul românesc. 

Pentru a creiona imaginea României în 2038, ZF i-a provocat la un exerciţiu de imaginaţie pe managerii care conduc cele mai mari 20 de companii din România, pe cei mai importanţi zece antreprenori (după cifra de afaceri a companiilor pe care le-au creat) şi pe cei mai semnificativi bancheri din mediul de business local.

Managerii care au acceptat să ia parte la exerciţiul de imaginaţie propus de noi vor fi timp de 20 de zile parte a campaniei editoriale lansate de ZF şi le mulţumim pentru opiniile trimise.

Trecut şi viitor. Pentru că de 20 de ani Ziarul Financiar scrie viitorul. Pentru business.

Campania aniversară Ziarul Financiar este susținută de Mastercard