ZF 15 minute cu un antreprenor

ZF 15 minute cu un antreprenor. Lucian Miess, fondatorul GETT'S: Industria noastră nu are o lege proprie care să ne reglementeze activitatea, aparţinem de toţi dar de nimeni în mod special

02.10.2020, 18:15 Autor: Miruna Diaconu

Brandul GETT'S are nouă saloane de înfrumuseţare, care sunt împărţite în trei categorii, saloanele de cinci stele GETT’S Hair Studio, saloanele de patru stele GETT’S Color Bar şi GETT'S Men.

Lucian Miess, fondatorul lanţului de saloane de înfrumuseţare GETT’S, spune că industria în care activează nu este recunoscută ca o adevărată industrie de către autorităţile române, ceea ce a dus la o supraîncărcare a acesteia cu reglementări venite din mai multe ministere.

„Această industrie nu a fost văzută ca o industrie de către autorităţi, noi trăim astăzi ceea ce se întâmplă în urma a 30 de ani de ignorare. E destul de multă concurenţă neloială, mult haos şi lipsă de organizare. Sunt multe lucruri care nu funcţionează cum trebuie, iar statul în lipsă de idei a supraîncărcat acest domeniu cu reglementări. Noi nu avem o lege proprie care să ne reglementeze activitatea, noi aparţinem de toţi dar de nimeni în mod special“, spune Lucian Miess, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor: Cum facem ca economia să funcţioneze în continuare?, un proiect ZF şi First Bank.

Un Demers Ziarul Financiar cu susținerea ZF 15 minute cu un antreprenor
ZF 15 minute cu un antreprenor