ZF 15 ani

Mihai Tănăsescu, vicepreşedinte al BEI: În fiecare dimineaţă citesc ZF să văd trendul zilei

Mihai Tănăsescu, vicepreşedinte al BEI: În fiecare...
19.11.2013, 11:05 339

Mihai Tănăsescu, vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii, spune că îşi începe ziua de lucru la cartierul general din Luxemburg al băncii Uniunii Europene citind Ziarul Financiar, pe care îl consideră nu numai un brand naţional, ci şi internaţional.

„Nimeni nu credea acum 15 ani că un ziar de tipul Financial Times va reuşi în Ro­mânia. Acum privind în urmă vedem cum o echipă ambiţioasă, dedicată, profesionistă a reuşit să creeze un reper pentru noi toţi“, afirmă Tănăsescu, fostul ministru de finanţe care în vara anului trecut a obţinut cea mai înaltă poziţie deţi­nută de un român într-una dintre cele mai puternice instituţii financiare ale lumii.

El a fost un colaborator apropiat al ZF atât ca ministru, cât şi mai apoi în timpul mandatului de reprezentant al României la FMI. „Astăzi lumea de afaceri efectiv nu mai poate trăi fără ZF. Recunosc că aici la 2.000 de kilometri de România primul lucrul pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să citesc ZF, să văd trendul zilei, analizele şi comentariile redactorilor ziarului. ZF este azi un brand naţional şi internaţional, un ziar curajos şi respectat, un ziar pentru mâine“, spune Mihai Tănăsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO