Banca Transilvania

Mai mulţi clienţi pentru Banca Transilvania

Mai mulţi clienţi pentru Banca Transilvania
08.10.2013, 00:00 19

Articol apărut în Ziarul Financiar ediţia din 15 iulie 1999

Numărul clienţilor Băncii Transilvania a crescut în acest an cu 22,1% faţă de 1998, astfel încât, la sfâr şitul lunii trecute, numărul clienţilor atinsese 118.876 de persoane fizice şi juridice, se arată într-un comunicat al băncii. De asemenea, depozitele clienţilor au înregistrat, în aceeaşi perioadă, o creştere de peste 38%.

Banca Transilvania a fost autorizată, în baza convenţiei încheiate cu Ministerul Agriculturii, să deconteze cupoanele primite de către firmele furnizoare de produse şi servicii pentru agricultură, în campania de primăvară-vară, respectiv toamnă a anului 1999. Până în prezent, au fost decontate 281.021 de cupoane, valoarea acestora depă şind 49 miliarde lei.

Cupoanele se pri mesc spre decontare până pe 5 decembrie, la toate sucursalele Băncii Transilvania din teritoriu. De asemenea, banca acordă furnizorilor din sectorul agricol credite pe bază de cupoane, asigurând astfel lichiditatea imediată în decontarea acestora. Nivelul creditului acordat este de maxim 80% din valoarea cupoanelor aduse drept garanţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO