Deutsche Bahn Cargo Romania S.R.L.

Deutsche Bahn Cargo Romania S.R.L.
  • Nume: Deutsche Bahn Cargo Romania S.R.L.
  • CUI: RO 13068482
  • Registrul comerțului: J40/16618/2018
  • Domeniu de activitate: transport de marfă pe calea ferată
  • Produse şi servicii:
    Transport feroviar intern şi internaţional
    Reţea de vagoane singulare şi grupuri de vagoane
    Transporturi feroviare speciale
    Servicii de manevră specială
    Servicii suplimentare
Informații generale
  • Anul înființării: 2000
  • Sediul central: str. Delea Nouă nr. 3, etajele 1-5, 030925 Bucureşti
  • Contact:
    Presă
    Office.Ro@deutschebahn.com

Prezentarea companiei


Deutsche Bahn Cargo Romania, subsidiara celui mai mare transportator feroviar din Europa - DB Cargo AG - este prezentă pe piaţa locală din anul 2000, oferind pentru clienţi din diferite industrii, servicii de manevră şi transport marfă pe calea ferată, dar şi şcoli de calificare a personalului în domeniul feroviar.

DB Cargo Romania este al doilea cel mai mare operator feroviar privat din ţară. Printr-o flotă dispusă pe întreaga reţea feroviară din România, cu peste 60 de locomotive, aproximativ 3000 de vagoane şi cu peste 700 de angajaţi, sunt asigurate transporturi naţionale şi internaţionale de calitate, viabile economic, atente cu mediul înconjurător şi de încredere pentru clienţi. 

Deutsche Bahn Cargo Romania deţine certificatele de siguranţă necesare pentru a opera pe întreaga reţea feroviară românească iar coordonarea activităţilor se face din 6 locaţii strategice din ţară - Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Curtici, Turceni şi Giurgiu.

Începând cu ianuarie 2021, Directorul General al companiei a fost numit în funcţia de Head of DB Cargo Business Southeast Europe. Acest rol înseamnă o recunoaştere a puterii pe care compania din România, parte a grupului german Deutsche Bahn Cargo, o are în zona de sud-est a Europei. Datorită potenţialului de dezvoltare şi poziţiei geografice faţă de coridorului feroviar nord-sud, filialele din România, Ungaria şi Bulgaria sunt considerate un întreg. DB Cargo Romania a devenit compania care consolidează poziţia grupului prin implementarea strategiei, a obiectivelor şi coordonarea şi dezvoltarea afacerii, atât în România cât şi în cadrul filialelor DB Cargo din ţările vecine, Ungaria şi Bulgaria. 

Pe lângă responsabilitatea reprezentării intereselor companiilor din sud-estul Europei şi consolidarea afacerii în regiune, o implicare majoră pentru DB Cargo Romania o reprezintă relaţiile cu furnizorii de pe pieţele locale, prin susţinerea industriei din domeniul reparaţiilor şi mentenanţei feroviare.

 



AFACERI DE LA ZERO