CARNIPROD S.R.L.

CARNIPROD S.R.L.
  • Nume: CARNIPROD S.R.L.
  • CUI: RO 4705349
  • Registrul comerțului: J36/813/1993
  • Domeniu de activitate: 1013 FABRICAREA PRODUSELOR DIN CARNE
  • Produse şi servicii:
    Carniprod desfăşoară trei categorii de procese:
    •procese de creştere şi îngrăşare a porcilor, care au loc în Complexul zootehnic, cu o capacitate de 70.000 porci/an;
    •procese de fabricaţie a preparatelor din carne, care se desfăşoară în cadrul Sectorului de industrializare, cu o capacitate de 10.000 de tone de preparate de carne/an;
    •procese specifice agriculturii şi de preparare a hranei pentu animale, care se desfăşoară în cadrul fermei agricole
Informații generale
  • Anul înființării: 1993
  • Management
    • CIULEAC NICOLAE DIRECTOR GENERAL
    • GHEORGHIU MIHAELA DIRECTOR PRODUCTIE
    • PASCA DANIEL DIRECTOR TEHNIC
    • MUNTEANU DANIELA DIRECTOR ECONOMIC
  • Sediul central: LOC TULCEA JUD TULCEA SOS TULCEA- MURIGHIOL KM 4-5
  • Contact:
    Relaţii cu publicul
    sales@carniprod.eu;
    office@carniprod.eu

Prezentarea companiei


Din anul 1993, Carniprod Tulcea, s-a dedicat cu pasiune şi responsabilitate realizării celor mai gustoase şi sănătoase produse din carne pentru clienţii săi. De la procesele de creştere şi îngrăşare a porcilor, la procesele de prepare a hranei pentru animale şi până la procesele de fabricaţie a preparatelor din carne societatea Carniprod a demonstrat un devotament invariabil pentru calitate.

Cu peste 20 ani de experienţă în domeniu, compania a crescut într-un ritm constant şi consecvent, iar astăzi este cunoscută la nivel naţional pentru produsele din carne de o calitate excepţională, pregătite cu multă dăruire după reţete originale şi folosind exclusiv carne de porc din producţie proprie. Carniprod oferă întotdeauna clienţilor săi „Tot ce e mai bun din carne!”

• 10 MOTIVE SĂ ÎNCERCI TOT CE E MAI BUN

Satisfacţia clientului nostru va fi întotdeauna o prioritate pentru noi. De aceea, dorim să îţi oferim de fiecare dată cele mai bune produse din carne. Iată câteva informaţii importante despre produsele Carniprod, 10 motive să încerci tot ce e mai bun!

1. 100% produs românesc
Suntem o companie românească, iar produsele noastre din carne pregătite la Tulcea, cu multă pasiune şi după reţete proprii, conţin materie primă 100% românească.

2. Calitate excepţională;
Compania este cunoscută la nivel naţional pentru produsele din carne de o calitate excepţională, fapt dovedit atât de părerile clienţilor noştri dar şi de investiţiile în modernizarea fluxului de procesare a cărnii şi sistemul de management certificat.

3. Gust natural şi tradiţional intens;
Reţetele originale pe care le folosim cu rigurozitate şi le transmitem cu grijă mai departe, dar şi carnea din producţie proprie dau produselor noastre un gust unic, natural şi intens. Noi spunem ca este „gustul care te provoacă”.

4. Produse sănătoase.
Produsele noastre sunt realizate fără MDM (carne separată mecanic), fără glutamat de sodiu, fără amidon şi cu adaosuri tehnologice minime de aditivi numai din sortimentele care nu pot fi total evitate;
5. Producţie proprie
Creştem, hrănim şi îngrijim cu mare atenţie animalele din complexul zootehnic propriu, deoarece ele reprezintă materia primă pentru produsele Carniprod.
6. Conţinut redus de grăsime
Porcii crescuţi în ferma noastră fac parte dintr-o rasă de carne cu un strat foarte mic de grăsime; 
7. Prospeţime
Propria reţea de distribuţie şi comercializare ne ajută să aducem produsele proaspete, din fabrică direct în magazine şi apoi pe masa clienţilor noştri.
8. Certificări internaţionale
Carniprod deţine numeroase certificări internaţionale care atestă calitatea excepţională a produselor sale şi acordă în continuare o importanţă sporită menţinerii unui sistem de management al siguranţei alimentului, conform celor mai moderne standarde internaţionale şi în concordanţă cu normele de igienă sanitar-veterinare.

9. Amplă şi apetisantă varietate de produse
Alături de gama extinsă de produse deja consacrate - cârnaţii cabanos, parizerul, salamul de vară Clip uscat, cremwurştii de pasăre şi cei de porc, varietăţile de şunci - compania lansează constant noutăţi apetisante pentru clienţii săi.

10.Raport avantajos calitate/preţ
Este prioritatea noastră să le oferim clienţilor Carniprod cel mai bun preţ pentru cele mai bune preparate din carne.
 


Structură acționariat


Acționari Procent
CIULEAC NICOLAE 55.96%
DAROS ANTONIO 15.02%
VASILESCU ZAMFIR 14.98%
NICULESCU MARIA VALY 9.02%
LUNGU LUMINITA 5.02%

Date financiare


An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2016 50.000 lei 75.979.958 lei - 506
2015 50.000 lei 73.484.609 lei - 498
2014 50.000 lei 74.653.661 lei - 491

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO