AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A
  • Nume: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A
  • CUI: RO11291045
  • Registrul comerțului: J12/1845/1998
  • Domeniu de activitate: Servicii software si produse informatice
  • Produse şi servicii:
    În cei peste 20 de ani de la înfiinţare, AROBS Transilvania Software şi-a dezvoltat propria linie de produse pentru pieţele interne şi internaţionale (TrackGPS, Optimall SFA, soluţii HR, CRM+) şi s-a specializat în furnizarea de soluţii externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development - Enterprises.
Informații generale
  • Anul înființării: 1998
  • Management
    • Voicu Oprean Founder & CEO
    • Aurelian Deaconu Director executiv Software Services
    • Ovidiu Bojan Director executiv TrackGPS
    • Alexandru Ghircoiaş Director Executiv Optimall SFA
    • Mihaela Cleja Director Economic
    • Andreea Marcu Director Marketing şi Comunicare
  • Sediul central: Cluj-Napoca, strada Minerilor 63, judeţul Cluj
  • Contact:
    Presă
    Andreea Marcu
    Andreea.marcu@arobs.com
    0754077654
    Cluj-Napoca, strada Minerilor 63, judeţul Cluj

Prezentarea companiei


Servicii software

AROBS Transilvania Software este un furnizor global de soluţii ready-to-use şi software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii, pentru industrii foarte competitive ca Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development - Enterprises. Printre partenerii noştri internaţionali se regăsesc companii de renume ca GIATA GMBH, Overpass, Splendia. Mai multe detalii pe https://www.arobs.com/

Inovaţie

Oferim o gamă largă de servicii, de la consultanţă tehnică, implementare de proiect până la dezvoltare de produs, în gestionarea proiectelor din sectorul privat. În plus, furnizăm soluţii fiabile la nivel municipal şi naţional pentru sectorul public din România.

Menţionăm aici Manualele digitale, RateWizz, MedControl, Cluj Parking.

Soluţii de monitorizare şi gestionare a flotei auto

AROBS a dezvoltat mai multe soluţii pentru managementul flotelor auto: TrackGPS, SAS Grup şi Skyshield Hungary. Serviciile noastre sunt utilizate de peste 7000 de clienţi din România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Indonezia.

TrackGPS

TrackGPS, a fost primul produs de management de flotă lansat, o soluţie complexă de monitorizare a parcurilor auto ce utilizează sisteme GPS, cu dispozitive caracteristice şi un software personalizat.

Utilizarea soluţiei TrackGPS  diminuează din cheltuielile cu operaţiuni şi mentenanţa eferentă, colectează date în timp real cu ajutorul senzorilor, oferă rapoarte şi, la nevoie, alerte cu privire la statusul autovehiculelor. În plus, contribuie şi la scăderea procentului incidentelor de pe pe traseu cu până la 15%.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/track-gps/

Alarma.ro- SAS Grup

Are o acoperire extinsă pe teritoriul României printr-o reţea de service-uri naţională. Soluţia Alarma contribuie la eliminarea celor mai frecvente probleme: staţionările inutile, abateri de la rute prestabilite, drumuri în interes personal ale şoferilor şi consumul excesiv de combustibil, generat fie de un condus neadecvat, fie de furturi.
Oferă control asupra vehiculelor, analize tehnice şi economice ce pot ajuta la luarea unor decizii corecte în privinţa activităţilor pe viitor şi cel mai important - reduce costurile generate de flota auto.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/sas/

Management de flotă prin Fleet4Share

AROBS Transilvania Software a lansat în 2018 Fleet4Share, pentru managementul de flotă inovativ şi flexibil, dedicat firmelor din România. Fleet4Share va fi o tehnologie in-car, adaptabilă nevoilor fiecărei firme, indiferent de mărimea flotei.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/fleet4share/

Soluţii de optimizare a afacerilor

Suita de soluţii de optimizarea afacerilor Optimall

Optimall SFA incorporează toate instrumentele de optimizare dedicate companiilor de producţie şi distribuţie din 10 industrii, de la automatizarea forţei de vânzări, managementul inventarului depozitelor, sistemele TMS la software-ul de inteligenţă de afaceri. În prezent oferă soluţii unui portofoliu de peste 300 de clienţi, şi au compatibilitate şi posibilitatea de integrare cu peste 73 de sisteme ERP.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/optimall/

SoftManager CRM+

Softmanager CRM+ este o platformă ce implică un ansamblu de strategii, instrumente şi proceduri create să îmbunătăţească relaţiile şi interacţiunile cu clienţii existenţi sau potenţiali ai unei organizaţii. 

Beneficiile implementării Softmanager CRM+ pot aduce companiei informaţii clare şi structurate despre activitatea internă, ajută la automatizarea proceselor, planificare, economie de timp etc. În plus, oferă 24/24 asistenţă, variante customizabile, interfaţă intuitivă şi integrare cu alte aplicaţii folosite in-house: Outlook, Saga, GLS, Fan Curier etc.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/soft-manager/

 

Soluţii de HR management

UCMS by AROBS oferă soluţii de digitalizare pentru tot procesul de management al resurselor umane.

True HR este o aplicaţie de tip Self-Service care implică toate procesele specifice departamentului de resurse umane. Automatizează toate procedurile specifice şi facilitează recrutarea, administrarea şi instruirea angajaţilor. 

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/program-de-resurse-umane-true-hr/

dp-Payroll-soluţie de salarizare

Gestiunea salariilor şi a proceselor complexe pe care le implică, duce la o serie de cerinţe stricte de conformitate ce trebuie respectate. O soluţie precum este dp-Payroll, poate fi un instrument extrem de util în procesul de management al salarizării. Înlocuieşte procesele umane cu unele automatizate, care duc la eliminarea erorilor. Soluţia dp-Payroll simplifică procesele financiare printr-un program de calcul salarii şi te ajută să obţii o viziune reală asupra afacerii cu ajutorul rapoartelor exacte şi rapide generate de sistem.

Propune metode inovatoare de lucru, uşor de utilizat şi conectat la cerinţele legislative actuale din câmpul muncii.

Mai multe detalii aici https://www.arobsgrup.ro/dp-payroll/

Distribuţie de produse electronice pentru consumatori

AROBS şi-a creat propriul brand – Smailo cu un portofoliu ce include camere, radio de maşini, handsfree kits, sisteme de navigaţie etc. Momentan brandul este în continuă dezvoltare şi urmăreşte să se adapteze cerinţelor pieţei cât şi provocărilor tehnologice.

Totodată, suntem distribuitori ai unor branduri cu rezonanţă internatională. În ultimii 10 ani divizia şi-a extins portofoliul cu peste 10 branduri de calibru internaţional: SONY, MIO, TomTom, Garmin, Sharp, Silk’n, Motorola etc.

Produsele se găsesc în magazinele online www.gps-auto.ro dedicat accesoriilor auto, www.soundon.ro pentru sisteme audio - video şi www.softcare.ro, dedicat produselor de beauty şi îngrijire – un segment cu o creştere semnificativă.

 

Coso by AROBS: Robotic Process Automation

Coso este una din companiile achiziţionate sub cupola AROBS cu sediul în Olanda, specializată în dezvoltare software şi automatizarea proceselor prin tehnologii de ultimă oră precum SCADA, PLC, DCS, Batch sau alte sisteme şi tehnologii orientate spre controlul producţiei.

În prezent soluţiile Coso au impact în industria chimică, petrolieră şi gaz, biotehnologică şi farmaceutică.

CoSo by AROBS este activă de peste 27 de ani în domeniul automatizărilor proceselor şi dezvoltă expertiză pe RPA (Robotic Process Automation). Mai multe detalii aici https://fastpathautomation.com/

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Voicu Oprean 100%

Date financiare


An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2019 100.000 lei 141.387.198 lei 31.670.892 lei 637
2018 100.000 lei 109.131.604 lei 18.371.800 lei 541
2017 100.000 lei 91.467.780 lei 10.667.209 lei 489
2016 100.000 lei 85.833.088 lei 18.025.572 lei 457
2015 100.000 lei 71.476.019 lei 8.674.282 lei 388

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO