Un start-up pe zi

Un start-up pe zi. Cristina Ioniţă, proprietar al restaurantului Rawissant din Piatra Neamţ: Văd potenţial mare de creştere pe zona de mâncare pentru copii

Cristina Ioniţă, fondatoarea Rawissant: Clienţii sunt mai deschişi la a încerca mâncare vegană, vin şi angajaţi din companii, oameni de afaceri.

Cristina Ioniţă, fondatoarea Rawissant: Clienţii sunt mai deschişi la a încerca mâncare vegană, vin şi angajaţi din companii, oameni de afaceri.

Autor: Georgiana Mihalache

21.02.2020, 18:05 357

Cristina Ioniţă, o antreprenoare care a renunţat la jobul din domeniul bancar în 2016 pentru a deschide bistroul cu mâncare raw vegană Rawissant în Piatra Neamţ, pariază 20.000 de euro pe o locaţie mai centrală în oraş, cu 30 de locuri pentru clienţi, ceea ce va duce la dezvoltarea businessului.

„Anul 2019 a fost unul mai greu, dar am reuşit să iau un spaţiu în oraş pe care mi-l doream de mult timp şi am investit 20.000 de euro în mutare, amenajare. Noul spaţiu este poziţionat central, la stradă, mă aştept să fie mai bine, am început să amenajez“, a spus Cristina Ioniţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO