Un start-up pe zi

Oana şi Alina Ungureanu, două surori din Vatra Dornei, creează bijuterii şi accesorii din lut polimeric sub brandul Mândruţa

Un start-up pe zi

Produsele Mândruţa sunt realizate în trei colecţii principale şi anume folclorul, natura şi arta din muzeu.

Produsele Mândruţa sunt realizate în trei colecţii principale şi anume folclorul, natura şi arta din muzeu.

Autor: Miruna Diaconu

09.11.2020, 17:45 252

♦ Pandemia a afectat businessul celor două surori în contextul în care nu au mai putut participa la târguri şi festivaluri, unde îşi vindeau produsele.

Oana şi Alina Ungureanu, două surori din Vatra Dornei, creează bijuterii şi accesorii din lut polimeric sub brandul Mândruţa dintr-o pasiune născută în timpul copilăriei celor două fete. Anul 2020 a fost destul de dificil pentru micul business având în vedere faptul că festivalurile şi târgurile unde cele două surori îşi vindeau produsele nu au mai avut loc.

Oana Ungureanu a absolvit Facul­tatea de Arte Vizuale şi Design din Iaşi, la specializarea Design Grafic, care a ajutat-o să dezvolte identitatea brandului Mân­druţa. „Noi suntem două surori din ini­ma Bucovinei, din Vatra Dornei. Timp de 12 ani am făcut parte dintr-un ansam­blu folcloric şi ne-am reprezentat zona cu mândrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO