Un start-up pe zi

Doi tineri din Baia Mare fac afaceri cu somon afumat, inspiraţi de un business norvegian

Cătălin Simionca a lucrat timp de zece ani în Norvegia, din 2007 până anul trecut, când a decis împreună cu prietenul său Vasile Paşca să producă ceva în România şi au investit 20.000 de euro pentru a procesa somon.

„Ideea de a ne face un business ne-a venit într-o zi banală. Eram în maşină, îl conduceam la aeroport pe prietenul meu, care se întorcea la muncă în Norvegia, şi i-am zis hai să facem ceva în România. (…) După zece ani de Norvegia, unde am muncit timp de trei ani într-o fabrică cu peşte şi şapte ani pe un vapor, unde am fost pescar, m-am întors în România să fac ceva acasă, să ajut la creşterea antreprenoriatului românesc“, spune Cătălin Simionca, cofondatorul brandului Laks.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.