Un start-up pe zi

Doi pasionaţi de golf au investit 150.000 de euro într-o sală de golf indoor în nordul Capitalei

Doi pasionaţi de golf au investit 150.000 de euro...

Autor: Simona Tatu

27.03.2017, 00:06 1061
Dan Sevcenco şi Alexandru Voicu, doi practicanţi ai golfului, au investit 150.000 de euro într-o sală unde se poate juca golf indoor şi speră să ajungă în acest an la afaceri de 100.000 de euro. Compania numită Golf Room deţine trei simulatoare de joc şi un magazin de unde jucătorii îşi pot cumpăra echipamentele şi vestimentaţia specifică de golf.
 
„Experienţa personală a jucat un rol important în deschiderea acestui business, dar şi lipsa de infrastructură a golfului în Bucureşti. Când am început să practic golful, deplasările durau mai mult decât antrenamentul, iar acest lucru crea dificultăţi în abordarea jocului de golf. Obişnuiam să merg de trei ori pe săptămână la Londra pentru a juca golf într-un centru precum Golf Room“, a spus Dan Sevcenco, cofondator al Golf Room.
 
Preţul unui tichet mediu pentru joc este de 30 de euro (130 de lei) per jucător, iar într-un astfel de stimulator pot juca de la o persoană până la maximum patru persoane. 
 
„Tichetul mediu de joc este la 130 de lei per jucător, iar acesta se poate împărţi în mai multe ore, în funcţie de numărul de jucători. Un jucător singur poate juca 18 cupe în mai puţin de o oră, dar 4 jucători vor avea nevoie de 3-4 ore“, mai spune Dan Sevcenco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO