Un start-up pe zi

Anca Cozma, o antreprenoare din Cluj, a investit 100.000 de euro într-un business cu produse fără gluten

Un start-up pe zi

Anca Cozma, o antreprenoare din Cluj, a investit 100.000...

Autor: Florentina Niţu

04.04.2019, 00:05 1972

„Ne gândim să ne extindem. Am primit cereri de francizare“.

Anca Cozma, o clujeancă de profesie economist, a înfiinţat la sfârşitul lunii iulie 2018 o patiserie – cofetărie – brutărie cu produse fără gluten sub brandul Gustuşor după ce a aflat că are intoleranţă la gluten, iar piaţa locală era destul de săracă în produse de acest tip. Investiţia totală a fost de 100.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO