Un start-up pe zi

Adrian Elecfi a dezvoltat o carmangerie în judeţul Alba şi în 2018 a făcut primul milion de euro

Mezelurile şi produsele din carne sunt dezvoltate după reţete tradiţionale, iar carnea este achiziţionată de la abatoarele din zonă, dar şi de la alţi producători locali, din alte judeţe.

Mezelurile şi produsele din carne sunt dezvoltate după reţete tradiţionale, iar carnea este achiziţionată de la abatoarele din zonă, dar şi de la alţi producători locali, din alte judeţe.

Autor: Florentina Niţu

07.02.2019, 00:05 1773

Adrian Elecfi a terminat Dreptul în 1996, dar nu a profesat niciodată, pentru că pasiunea din liceu pentru industria alimentară a fost mai puternică, astfel că în acelaşi an a decis să investească într-o măcelărie în Alba Iulia, sub brandul Carmangeria Adrian Comserv, devenită ulterior Carmangeria Vlade.

„Anul trecut vânzările au fost în creştere, o creştere substanţială. De sărbători vânzările s-au dublat faţă de anul precedent. Veniturile au fost mai mari cu 40%, iar cifra de afaceri a depăşit un milion de euro“, spune Adrian Elecfi, fondatorul companiei Adrian Comservice. În 2017, firma pe care o deţine a avut o cifră de afaceri de peste 800.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO