Un start-up pe zi

Adela Dolha a înfiinţat o companie cu produse fără gluten şi fără zahăr în Cluj, cu banii obţinuţi prin Start-Up Nation

UN START-UP PE ZI

Compania produce în prezent o gamă de 49 de produse, o parte realizându-se doar la comandă

Compania produce în prezent o gamă de 49 de produse, o parte realizându-se doar la comandă

Autor: Florentina Niţu

27.04.2019, 17:00 1311

Adela Dolha a pornit activitatea companiei NatrianaFood, prin care realizează produse fără gluten şi fără zahăr, în sep­tembrie 2018 în Cluj, după ce a accesat fondurile programului guvernamental Start-Up Nation, în prima ediţie, din 2017, de 200.000 de lei.

„Am accesat fonduri Start-Up Nation în 2017, dar am început activitatea propriu-zisă în septembrie 2018. Ideea Natriana a venit din dorinţa de a ajuta oamenii să aibă o alimentaţie sănătoasă, cu produse realizate ca la mama acasă, pe loc, fără adaosuri, fără aditivi şi fără aluaturi îngheţate. Produsele noastre sunt sărace în carbohidraţi, fără gluten, fără zahăr, bogate în fibre“, spune Adela Dolha, fondatoarea brandului Ceva bun by Natriana. Ea spune că a avut un start mai anevoios, deoarece consumatorii erau reticenţi, dar în prezent clienţii sunt tot mai interesaţi de produse, iar numărul lor creşte constant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO