Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un ofiţer bancar câştigă între 600 şi 900 de euro net pe lună

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Pentru rolul se caută persoane cu bune abilităţi de relaţionare şi comunicare cu clienţii, orientate către client şi cu abilităţi de vânzare.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Pentru rolul se caută persoane cu bune abilităţi de relaţionare şi comunicare cu clienţii, orientate către client şi cu abilităţi de vânzare.

Autor: Ramona Cornea

20.04.2023, 00:05 603

Un angajat pe poziţia de ofiţer bancar are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ofiţerii bancari sunt responsabili de supravegherea operaţiunilor zilnice ale unei bănci, inclusiv serviciul cu clienţii, tranzacţii, împrumuturi şi alte servicii, precum şi de respectarea reglementărilor şi politicilor organizaţiei.

„Pentru candidaţii care vor să se angajeze în domeniul bancar dar nu au studii superioare finalizate, rolul de ofiţer bancar reprezintă o variantă foarte bună, fiind active astfel de poziţii la nivel naţional, cu o cerere mai mare în oraşele mari. Pentru acest rol se caută persoane cu bune abilităţi de relaţionare şi comunicare cu clienţii, orientate către client şi cu abilităţi de vânzare. Salariul este, în medie, de 600 - 900  euro net lunar”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, prime de sărbători, evenimente/petreceri de companie şi telefon mobil.

În prezent, 1.529 de posturi vacante pentru poziţia de ofiţer bancar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie sunt multe anunţuri de angajare la nivel naţional.

Ramona Cornea

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO