TrebuieSaRepornimBusinessul

#trebuiesarepornimbusinessul. ZF 15 minute cu un antreprenor. Bogdan Piţigoi, proprietar Tester Group: Cred că statul ar trebui să ia bani de la UE pentru a ajuta la păstrarea locurilor de muncă

Bogdan Piţigoi: Optimizez businessul actual, care va merge şi după criză, dar analizez şi vreau să intru şi în alte domenii după criză.

Bogdan Piţigoi: Optimizez businessul actual, care va merge şi după criză, dar analizez şi vreau să intru şi în alte domenii după criză.

Autor: Ramona Cornea

16.04.2020, 17:04 128

„După ce trece starea de urgenţă, statul ar trebui să se ofere să subvenţioneze 50% din salariul de bază al angajaţilor, cu condiţia ca firmele să păstreze angajaţii timp de un an de zile“. 

Statul român ar trebui să utilizeze fonduri europene pentru a sprijini companiile locale să păstreze angajaţii şi după ce starea de urgenţă va trece, crede Bogdan Piţigoi, proprietarul grupului Tester cu afaceri în sectorul auto, imobiliar şi logistic. 

”Eu cred că statul român ar trebui să ia bani de la UE pentru a găsi o soluţie inteligentă să ajute la păstrarea locurilor de muncă de către antreprenori. După ce trece starea de urgenţă, statul ar trebui să se ofere să subvenţioneze 50% din salariul de bază al angajaţilor, nu 75% cât e acum cu şomajul tehnic, cu condiţia ca firmele să păstreze angajaţii un an de zile, iar oamenii să câştige la fel timp de un an de zile”, a declarat Bogdan Piţigoi în cadrul emisiunii de business ZF 15 minute cu un antreprenor. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro