TrebuieSaRepornimBusinessul

#trebuiesarepornimbusinessul. Răzvan Dobre, hotel Nyota Mamaia: România poate profita de această perioadă pentru a atrage turişti din ţările mai puţin afectate de pandemie

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.05.2020, 16:45 555

„Suntem toţi în aşteptarea unor reglementări privind accesul turiştilor în hoteluri în această vară. Noi toţi suntem pregătiţi să deschidem în jurul datei de 1 iunie, însă nu prea ştim toate regulile“.

Răzvan Dobre, managerul hotelului de patru stele Nyota din Mamaia, unitate deschisă după o investiţie de 7 milioane de euro, crede că România poate profita de această perioadă şi poate face acorduri cu diverse ţări pentru circulaţia liberă a turiştilor astfel încât să atragă vizitatori străini care alegeau alte destinaţii precum Spania sau Italia, puternic afectate de pandemie. 

De exemplu, Bulgaria şi Grecia au ajuns la un astfel de acord prin care cetăţenii celor două ţări pot călătorii fără să stea în carantină după ce au ajuns în cealaltă ţară, conform publicaţiei bulgarie Novinite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro