TrebuieSaRepornimBusinessul

#trebuiesarepornimbusinessul. Au venit primele avize: 27 de companii, certificate de Institutul Cantacuzino să producă dezinfectanţi

#trebuiesarepornimbusinessul. Au venit primele avize: 27...

Autor: Ramona Cornea

14.04.2020, 09:30 504

♦ Farmec Cluj şi Avon (Polonia), producători de cosmetice, se numără printre firmele avizate, dar şi firme înregistrate în Germania, Marea Britanie, Spania, Serbia, Noua Zeelandă sau Egipt.

Un număr de 27 de companii au primit aviz de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino“ să producă dezinfectanţi de la instaurarea stării de urgenţă, adică de pe 16 martie, şi până pe 10 aprilie. Printre acestea se numără companii precum Avon (filiala din Polonia) sau Farmec Cluj, cel mai mare producător român de cosmetice, cât şi firme înregistrate în Germania (Lanxess), Marea Britanie (Antec International Limited, Gama Healthcare Ltd), Spania (Quimica Del Centro, S.A.U), Serbia (Midra Eko D.O.O), Noua Zeelandă (Zoono Group Limited) şi Egipt (Pharmaplast S.A.E).

Printre companiile avizate să producă dezinfectanţi este şi SRL-D-ul D&C Products Industry, o companie care şi-a început activitatea în 2017 şi care până acum nu a avut un produs sub nume propriu. Forma juridică de tip SRL- D (debutant) a fost introdusă în 2011 cu scopul de a încuraja mai mulţi tineri să înfiinţeze şi să-şi dezvolte o firmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro