trebuiesareinviembusinessul
Caută doar în titlu
TrebuieSaRepornimBusinessul

Muler Onofrei, Element Industrial: Continuăm investiţiile. Am semnat pentru încă două noi terenuri. Vedem expansiunea pe retailul online #trebuiesarepornimbusinessul

♦ Terenurile achiziţionate până acum de Element Industrial au parametri similari, având o suprafaţă de circa 10 hectare pentru a permite dezvoltarea a 50.000 mp de spaţii logistice.

Element Industrial, dezvoltatorul de spa­ţii logistice controlat de Muler Ono­frei şi Ionuţ Dumitrescu, a con­ti­nuat achi­ziţia de noi terenuri pentru vi­i­toare noi depozite logistice, în condiţiile în ca­re şi cererea pentru astfel de spaţii con­ti­nuă.

„La începutul acestei perioade de carantină, imediat înainte, noi am semnat pentru două terenuri, fiind conştienţi de situaţie. Dar noi nu facem landbanking. La Craiova suntem în faza de PUZ, este mai greu de lucrat cu autorităţile în această peri­oa­dă, dar nu există diferenţe ma­jore în acti­vitatea lor. Al­te proiecte sunt avan­sa­te la Bacău spre exe­m­­plu un­de avem o pre­zenţă pu­ter­nică, avem secu­ri­zate nişte locaţii şi sun­tem bine reprezen­taţi“, a spus Muler Ono­frei în cadrul emisiunii ZF 15 mi­nute cu un antre­pre­nor. Element Indus­trial mai are în dezvoltare şi parcurile ELI 2 şi ELI 3 în hubul de pe DN7 la intersecţia cu vi­i­toarea centură A0 din jurul Capitalei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.