TrebuieSaRepornimBusinessul

DocProcess, cu fondul de investiţii Morphosis Capital în acţionariat, continuă expansiunea la nivel european şi inaugurează un birou comercial la Paris. “Franţa a fost întotdeauna o piaţă strategică pentru noi”

Liviu Apolozan, Fondator şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie DocProcess

Liviu Apolozan, Fondator şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie DocProcess

Autor: Cristina Bellu

29.04.2020, 10:16 300

DocProcess, companie antreprenorială locală specializată în dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, anunţă deschiderea unui birou comercial la Paris, estimând venituri de un milion de euro pe piaţa francează la finalul anului şi un efectiv de 25 de angajaţi.

„Franţa a fost întotdeauna o piaţă strategică pentru DocProcess şi considerăm că semnificaţia acesteia  va creşte în anii următori. În decembrie 2019, autorităţile legislative franceze au publicat legea Loi de Finances 2020, care solicită ca, până cel târziu în ianuarie 2025, toate facturile B2B să fie emise în format electronic, sprijinind astfel procesul de transformare digitală a companiilor. Vrem să beneficiem de acest context favorabil şi să fim în avangarda aprobării legii şi în Franţa, similar cu rolul pe care îl avem şi pe piaţa românească”, explică Liviu Apolozan, Fondator şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie DocProcess.

Aceasta este cea de-a doua locaţie deschisă de companie în Franţa, DocProcess inaugurând în mai 2018 un centru de cercetare şi dezvoltare în Grenoble, care astăzi are o echipă de 12 ingineri. Până la finalul anului, DocProcess preconizează că va ajunge la un număr de 75 angajaţi, dintre care 25 localizaţi în Franţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro