TrebuieSaRepornimBusinessul

Daniel Guzu, antreprenorul care deţine vopselele Duraziv, sucurile Ana are, vinurile Casa Panciu: Statul trebuie să rezolve situaţia, să pompeze bani în economie. Din cei 500 de angajaţi pe care îi are Daniel Guzu în toate afacerile sale, circa 100 au fost trimişi în şomaj tehnic

trebuiesareinviembusinessul

#trebuiesarepornimbusinessul. ZF 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR

Statul trebuie să pompeze bani în eco­nomie pentru a stimula depăşirea cri­zei cauzate de coronavirus, iar antre­pre­no­rii trebuie să adopte o atitudine res­pon­sabilă, este de părere Daniel Guzu, an­treprenorul care deţine busi­nes­suri în mai multe domenii, printre care mate­riale de construcţii, băuturi şi turism.

„Cine a dus la această situaţie, adică sta­tul, trebuie să o rezolve, să pompeze bani în economie. Măsurile de până acum pentru a gestiona pro­ble­mele au fost neaşteptat de bu­ne, foarte multe măsuri pozi­ti­ve, cum este cea privind şomajul tehnic. Eu, ca antre­prenor, nu-mi permiteam să-mi plătesc angajaţii cu 75% din salariu şi ei să stea acasă. Îmi permiteam o lună şi apoi ce făceam? Îmi rui­nam afacerea“, a spus Daniel Guzu la emisiu­nea online „ZF 15 mi­nute cu un antre­pre­nor. Cum fa­cem ca economia să func­ţioneze în con­tinuare?“.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.