Top MBA

Nu renunta la joburi

Nu renunta la joburi

Click pentru imaginea intreaga

19.03.2008, 20:46 8

Programul OU Business School presupune un tutorial fata in fata pe luna, cu o durata de 5 ore, si scoli rezidentiale (3-4 zile) organizate la fiecare sase luni.

Programul Shefield implica un modul de introducere in program si 14 module obligatorii, plus lucrarea de dizertatie.

Cursurile Asebuss au loc saptamanal, in zilele de vineri sau sambata, alternativ - 4 zile in fiecare luna, cate opt ore pe zi. Cursantii se mai intalnesc saptamanal in grupe de studii, a caror durata medie este de doua ore.

Cursurile programului de MBA Romano-Canadian se desfasoara miercurea (18 - 21) si sambata (9 - 16). Studentii programului oferit de CU Of Seattle au cursuri la clasa de 20 de ore pe luna.

Programul DeSales presupune atat intalniri face-to-face cu profesorii americani, cat si videoconferinte si cursuri online.

Fiecare curs al EMBA-ului oferit de Tiffin University se desfasoara pe o perioada de cinci saptamani, iar contactul direct cu profesorul in clasa (3 weekend-uri din cele 5 saptamani) dureaza 24 de ore.

Cursuri INDE au loc in fiecare seara de luni pana joi, in intervalul 18-21 si in weekend, de doua ori pe luna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO