Rezultatele 1 - 20 din 170 pentru

microintreprinderi

Fiscalitate
Contzilla.ro: Încadrarea în plafoanele fiscale pentru anul 2021, verificare importantă la final de an 2 nov 2021 Contzilla.ro: Încadrarea în plafoanele fiscale pentru anul 2021, verificare importantă la final de an
Bănci și Asigurări
EFSE a oferit un nou împrumut de 10 mil. euro pentru BT Microfinanţare pentru a extinde accesul la finanţare a microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici 1 oct 2021 EFSE a oferit un nou împrumut de 10 mil. euro pentru BT Microfinanţare pentru a extinde accesul la finanţare a microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici
Opinii
Fini sunt! Extremele businessului: România are foarte puţine companii mari, 704, şi foarte multe microîntreprinderi, 732.000 29 sep 2021 Fini sunt! Extremele businessului: România are foarte puţine companii mari, 704, şi foarte multe microîntreprinderi, 732.000
Bănci și Asigurări
Instant Factoring: Cererea de finanţare a facturilor din partea microîntreprinderilor şi IMM-urilor are un plus 60% în S1/2021 30 iun 2021 Instant Factoring: Cererea de finanţare a facturilor din partea microîntreprinderilor şi IMM-urilor are un plus 60% în S1/2021
ZF Live
ZF Live. Roxana Mircea, REI Finance Advisors: După aproape cinci luni de la prezentarea planului de relansare economică, cei 2.000 de euro nu au ajuns încă la microîntreprinderi. „Înţelegem că vor intra la finalul acestei săptămâni, ne dorim o agilizare a acestor proiecte mai ales în contextul actual“
Eveniment
Micii antreprenori nu s-au înghesuit să aplice pentru microgranturile de 2.000 de euro. Nici jumătate din totalul celor 50.000 de finanţări disponibile nu a fost acoperit 19 oct 2020 Micii antreprenori nu s-au înghesuit să aplice pentru microgranturile de 2.000 de euro. Nici jumătate din totalul celor 50.000 de finanţări disponibile nu a fost acoperit
IMM
Grafic: Cum arată indicatorii financiari ai microîntreprinderilor în 2019 29 sep 2020 Grafic: Cum arată indicatorii financiari ai microîntreprinderilor în 2019
Companii
Micul business mare: 9 mld. euro este profitul net al microîntreprinderilor în 2019, în creştere cu 16%. Afacerile mici din România, microîntreprinderile, firme cu cel mult 9 angajaţi şi maximum 2 mil. euro vânzări, generează 30% din profitul net raportat de toate firmele de pe piaţa locală 29 sep 2020 Micul business mare: 9 mld. euro este profitul net al microîntreprinderilor în 2019, în creştere cu 16%. Afacerile mici din România, microîntreprinderile, firme cu cel mult 9 angajaţi şi maximum 2 mil. euro vânzări, generează 30% din profitul net raportat de toate firmele de pe piaţa locală
Companii
Business Magazin. Cum încearcă afacerile mici să treacă prin această criză care a decimat multe speranţe: "Ne-am agăţat de orice ni se oferea: păsuiri de la furnizori, înţelegere de la proprietarii spaţiului, sprijinul de la sat, înţelegerea părinţilor. Pentru noi în toată această perioadă a contat să nu ne pierdem cumpătul" 4 oct 2020 Business Magazin. Cum încearcă afacerile mici să treacă prin această criză care a decimat multe speranţe: "Ne-am agăţat de orice ni se oferea: păsuiri de la furnizori, înţelegere de la proprietarii spaţiului, sprijinul de la sat, înţelegerea părinţilor. Pentru noi în toată această perioadă a contat să nu ne pierdem cumpătul"
Bănci și Asigurări
Microîntreprinderile pot lua credite de maxim 25.000 euro de la Unicredit Bank pentru cheltuieli curente, garantate în proporţie de 80% 19 aug 2020 Microîntreprinderile pot lua credite de maxim 25.000 euro de la Unicredit Bank pentru cheltuieli curente, garantate în proporţie de 80%
Companii
Contzilla: Microgranturi de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi fără salariaţi, PFA sau CMI 15 iul 2020 Contzilla: Microgranturi de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi fără salariaţi, PFA sau CMI
Companii
Contzilla.ro: Microgranturi de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi fără salariaţi, PFA sau CMI 14 iul 2020 Contzilla.ro: Microgranturi de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi fără salariaţi, PFA sau CMI
IMM
Ce zic antreprenorii despre granturile de peste 1 mld. euro. Banii pentru IMM-uri vor fi o gură de oxigen pentru aceste afaceri. Fără aceste fonduri câteva mii de companii ar fi dispărut 5 iul 2020 Ce zic antreprenorii despre granturile de peste 1 mld. euro. Banii pentru IMM-uri vor fi o gură de oxigen pentru aceste afaceri. Fără aceste fonduri câteva mii de companii ar fi dispărut
IMM
Bilanţ la două luni de la lansarea IMM Invest: 7.418 credite aprobate, 3,1 mld. lei pentru investiţii şi încă 3,1 mld. lei pentru capital de lucru. Băncile înscrise în program au respins până acum 12.390 de cereri din partea IMM-urilor 24 iun 2020 Bilanţ la două luni de la lansarea IMM Invest: 7.418 credite aprobate, 3,1 mld. lei pentru investiţii şi încă 3,1 mld. lei pentru capital de lucru. Băncile înscrise în program au respins până acum 12.390 de cereri din partea IMM-urilor
Business Internaţional
Serbia acordă susţinere suplimentară microîntreprinderilor şi IMM-urilor 1 iun 2020 Serbia acordă susţinere suplimentară microîntreprinderilor şi IMM-urilor
ZF 24
Un an de Afaceri de la zero. De ce economia nu-şi permite să piardă microîntreprinderi? Afacerile de la zero înseamnă 10% din businessul total din România, dar asigură 20% din locurile de muncă din economie şi 30% din profit 11 mai 2020 Un an de Afaceri de la zero. De ce economia nu-şi permite să piardă microîntreprinderi? Afacerile de la zero înseamnă 10% din businessul total din România, dar asigură 20% din locurile de muncă din economie şi 30% din profit
IMM
Microîntreprinderile şi întreprinderile mici au depus cele mai multe cereri pentru finanţare prin programul IMMInvest. Dintre cele 47.232 de cereri depuse pe platforma IMMInvest, 33.638 sunt din partea microîntreprinderilor, 10.832 din partea întreprinderilor mici şi 2.762 de la întreprinderile medii 8 mai 2020 Microîntreprinderile şi întreprinderile mici au depus cele mai multe cereri pentru finanţare prin programul IMMInvest. Dintre cele 47.232 de cereri depuse pe platforma IMMInvest, 33.638 sunt din partea microîntreprinderilor, 10.832 din partea întreprinderilor mici şi 2.762 de la întreprinderile medii
Retail&Agrobusiness
Grafic: Evoluţia numărului de microîntreprinderi şi a rezultatelor lor financiare în perioada 2008-2018 şi ponderea lor în rezultatele financiare totale ale companiilor 7 mai 2020 Grafic: Evoluţia numărului de microîntreprinderi şi a rezultatelor lor financiare în perioada 2008-2018 şi ponderea lor în rezultatele financiare totale ale companiilor
ZF 24
Primele date oficiale despre impactul crizei asupra companiilor româneşti: Microîntreprinderile şi întreprinderile mici au trimis cei mai mulţi oameni în şomaj tehnic. „Cert este că din toată această ecuaţie se vor pierde în final între 300.000 şi 500.000 de locuri de muncă la nivelul economiei.“ 7 mai 2020 Primele date oficiale despre impactul crizei asupra companiilor româneşti: Microîntreprinderile şi întreprinderile mici au trimis cei mai mulţi oameni în şomaj tehnic. „Cert este că din toată această ecuaţie se vor pierde în final între 300.000 şi 500.000 de locuri de muncă la nivelul economiei.“
IMM
Grafic: Domină microîntreprinderile pentru programul IMM Invest 30 apr 2020 Grafic: Domină microîntreprinderile pentru programul IMM Invest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.