Suplimentul ZF Soluții IT

(P) iFlow - Soluţia smart de pontaj & HR reduce procesele de muncă cu cel puţin 40%

3 iun 2020

Aplicaţia de pontaj & HR - iFlow reuşeşte să fie una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de acest gen din România. Nevoia de a salva timp împinge tot mai multe companii la înlocuirea proceselor manuale cu unele digitale. Trecerea la o soluţie automată şi digitală a devenit şi mai necesară odată cu declararea unei pandemii la nivel global. iFlow a fost prima opţiune a multor firme, chiar şi în această perioadă. Unul dintre motivele principale pentru care a fost aleasă de clienţii săi este flexibilitatea setărilor disponibile. Aplicaţia a fost dezvoltată în aşa fel încât fiecare companie să o poată personaliza în funcţie de necesităţile sale.

 

Accesul rapid la informaţii în timp real

iFlow este un software online în care toate informaţiile sunt actualizate în timp real şi sunt accesibile de pe orice dispozitiv. Diferenţa majoră dintre iFlow şi oricare altă metodă de pontaj este că singurele lucruri de care ai nevoie pentru a monitoriza compania ta sunt un telefon sau un PC şi o conexiune la internet. Aceste două condiţii, pe care probabil deja le îndeplineşti, alături de aplicaţie îţi vor reduce procesele de muncă cu cel puţin 40%.

 

Avantajele utilizării iFlow

 

Cu aplicaţia iFlow orice dispozitiv cu acces la internet devine un aparat de pontaj. Indiferent că ai unul sau mai multe sedii, angajaţii pot alege locaţia de unde se pontează. Pentru verificarea locaţiei alese de către angajat, iFlow preia automat coordonatele GPS ale acestuia în momentul înregistrării unei intrări sau ieşiri. Opţiunea este utilă pentru companiile care au angajaţi pe teren sau dispun de mai multe puncte de lucru. Informaţiile de la toate punctele de lucru sunt disponibile într-o singură sursă, iar pe baza lor se generează rapoarte calculate automat. Companiile care au ales să treacă la pontajul cu iFlow mărturisesc că nu înţeleg cum aveau înainte timp să facă atâtea procese de muncă manuale pentru calculul pontajului.

Dosarul de personal este disponibil online, iar pe baza lui se poate genera automat contractul de muncă pentru fiecare angajat, alături de multe alte documente. Foaia de pontaj şi rapoartele sunt şi ele automatizate şi pot fi filtrate pe baza nevoilor tale. Cu iFlow, toate calculele sunt lipsite de erori.

Accesul în aplicaţie poate fi uşor adaptat în funcţie de structura companiei. Liderii de echipă au acces la informaţiile legate de propria echipă, iar membrii echipei la programul colegilor. Aceştia pot comunica eficient datorită accesului în timp real la informaţii, de oriunde.

 

Ai externalizat serviciul de HR & salarii? iFlow este potrivită chiar şi în acest caz

Companiile care au un serviciu externalizat de salarii & HR pot folosi iFlow pentru a verifica prezenţa reală a angajaţilor. De asemenea, datorită soluţiei Self-Service angajaţii au posibilitatea să îşi programeze concediile corect, iar tu eviţi suprapunerea acestora. Aşadar, chiar dacă ai angajat o altă firmă să se ocupe de aceste procese, cu siguranţa tot îţi vei dori să ai acces în timp real la aceste informaţii.

 

Implementarea aplicaţiei iFlow în companie

 

Echipa iFlow participă la un proces continuu de adaptare, de aceea a fost dezvoltat un plan bine pus la punct pentru companiile medii şi mari care vor să implementeze aplicaţia. Trecerea către mediul digital este mai uşoară ca niciodată, pentru că fiecare pas va fi îndrumat de o echipă profesionistă, alături de un suport tehnic dedicat.

Firmele care deja apelează la diferite soluţii software, ERP-uri sau alte programe similare, vor fi fericite să afle că aplicaţia este concepută pentru a se putea integra uşor cu astfel de programe.

Funcţionalităţile iFlow sunt pliabile pe nevoile companiilor din orice industrie. De exemplu, ultimele modificări adăugate rezolvă pontajul dificil şi consumator de timp din domeniul construcţiilor. Pe cât de greu este pontajul pentru astfel de firme, pe atât de uşor poate deveni prin utilizarea aplicaţiei.

Echipa iFlow este mereu atentă la nevoile clienţilor şi vine în întâmpinarea lor cu soluţii eficiente. Cea mai cerută funcţionalitate în această perioadă este pontajul pe proiecte şi va fi implementată în cel mai scurt timp, spre fericirea utilizatorilor. Companiile vor putea scoate rapoarte detaliate cu timpul petrecut de angajaţi pentru fiecare proiect.

Testează gratuit!

Indiferent de numărul de angajaţi, compania ta poate testa aplicaţia timp de 30 de zile gratuit. De asemenea, poţi uşor să programezi un demo al aplicaţiei cu unul dintre reprezentanţii iFlow. Încearcă iFlow şi vei vedea cât de uşor poate veni în asistenţa departamentului tău de HR.

 

 

 

Parteneri: