Suplimente

ZF 23 de ani. Ambiţii de extindere. Sameday: Ungaria, primul pas. Urmează zona Balcanilor

ZF 23 de ani. Ambiţii de extindere. Sameday: Ungaria,...
21.11.2021, 00:02 149

Sameday este una dintre cele mai mari companii de curierat de pe piaţa locală. Compania a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani, dar în 2017 eMag a cumpărat participaţia majoritară în companie, iar fondatorul businessului, Lucian Baltaru, devine CEO al Sameday. eMag deţine 92,43% din acţiuni, iar Lucian Baltaru 7,56%.

Lucian Baltaru, CEO Sameday: După trei ani cu o medie de creştere de peste 120%, decizia de extindere în Ungaria a fost naturală, aliniată dezvoltării comerţului electronic de aici. Rezultatele înregistrate anul trecut şi ritmul construcţiei din Ungaria, ne dau încredere să replicăm modelul Sameday şi în alte pieţe din regiune. Ne uităm cu interes la zona Balcanilor, unde vizăm cinci pieţe noi. În următorii cinci ani ne propunem consolidarea poziţiei noastre în regiunea Balcanilor şi operaţionalizarea unei infrastructuri logistice. Este ceea ce am construit şi continuăm să dezvoltăm şi în România şi Ungaria, prin reţeaua Easybox, care numără deja peste 2.350 de unităţi. Astfel vorbim nu numai despre instalarea unor automate de livrare, ci şi despre construirea unei infrastructuri de livrare prin care ne propunem să fluidizăm graniţele pentru comercianţii din regiune.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO