Suplimente

ZF 23 de ani. Ambiţii de extindere. Ofensiva peste hotare a unei familii de antreprenori din transporturi

ZF 23 de ani. Ambiţii de extindere. Ofensiva peste...
23.11.2021, 09:42 242

Compania de transport marfă şi logistică International Alexander din Arad a fost fondată în 2003 de Simion Apreutese şi estimează în acest an afaceri de 200 de milioane de euro la nivel de grup. Mutarea anului 2021 a fost preluarea fabricilor  Brandl din România şi Cehia din dorinţa de a oferi clienţilor din auto „întregul pachet de servicii”.

„International Alexander este o companie cu capital 100 % românesc, cu sediul în Arad şi puncte de lucru în mai multe locaţii din România, dar şi-a extins deja activitatea în Ungaria, Serbia, Cehia şi Germania. Extinderea companiei a venit ca răspuns la solicitările clienţilor noştri, în special din zona de automotive şi FMCG  pentru a putea oferi servicii de transport, logistică şi producţie în mai multe locaţii. Anul acesta, International Alexander a decis să îşi extindă activitatea  prin achiziţii de companii, ajungând astfel ca la nivel de grup să fim reprezentaţi de aproximativ 2500 angajaţi. Am  preluat compania Vio Transgrup (din Dâmboviţa - n. red), specializată pe nişa transporturilor internaţionale de mare valoare şi a transporturilor frigo.

De asemenea, în acest an am făcut o a doua achiziţie în zona de producţie, am preluat subisdiarele din România şi Cehia ale unei companii de tradiţie (Brandl Industries - n. red), fondată în anul 1970, pentru a putea oferi clienţilor din industria automotive întregul pachet de servicii”, a declarat Loredana Apreutese, director general al companiei.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO